Chemtrails?

De Duitse televisie, via ZDF en NDR, besteedde begin dit jaar aandacht aan chemtrails. Dat zijn van die vliegtuigsporen die zo lang blijven hangen. Menigeen vermoedt dat het chemicaliën zijn die hoog boven ons in de lucht gesproeid worden. Waarom? Sommigen zeggen dat ‘men’ daarmee het weer probeert te beïnvloeden, anderen zeggen dat ‘men’ opzettelijk probeert het leven der mensen te beïnvloeden en weer anderen zeggen dat het gewoon condenssporen zijn en dat we ons druk maken om niets. Geheime programma’s worden door overheden stellig ontkent.

Toch besteedde het ZDF en de NDR er aandacht aan (Klik hier als je de uitzending wil bekijken)

Zo’n filmpje maakt wel indruk.
Zeker als ik buiten die vreemd gekleurde woestijnnevel voor de zon zie hangen. De lucht waar mijn was fris in te drogen hangt…

Maar wat kunnen we doen aan die vuilspuiterij? Waarom doen ze het? Heeft het wel zin dat ik hier überhaupt over nadenk? Wat kan ik doen? Wat kunnen wij doen? Ik maak me zorgen, voel me machteloos en ongericht boos, want wie kan ik erop aanspreken? Het geeft me een rotgevoel!

Al piekerende bedenk ik me dat deze nare gevoelens waarschijnlijk een acutere bedreiging vormen voor mijn gezondheid, dan al die chemie van buiten bij elkaar. Zorgen maken, machteloosheid en haat zijn gevoelens die geest en lichaam absoluut ziek kunnen maken. Stoppen daarmee dus!
Even de voeten weer stevig op de grond.

Het is een mooie dag. Buiten zingen de vogels in de bomen. Zij weten niks van onze vervuiling. Onwetende slachtoffers zijn het. Ik voel me met hen verbonden, we zitten in hetzelfde schuitje, de vogels, de bomen, onze Aarde en wij. Allemaal verbonden en bezig met overleven.
Alleen zij zijn onwetend, wij niet.
Wat kan ik doen? Toch maar stoppen met autorijden? Want ook dat draagt bij aan het fijne stof en de zware metalen in de lucht die we inademen. En alleen nog biologisch eten? Want onze reguliere groentes, fruit en granen worden me toch bespoten en gemanipuleerd.

Die verbondenheid met de natuur om me heen doet me goed. De natuur is krachtig, ze overleeft ons wel. Ook wij zijn natuur. We kunnen hulp vinden in de natuur. Omring je met natuur!

Sinds kort verdiep ik me in kruiden en bijen.
In één van mijn leerboeken vond ik wat planten die ons lichaam kunnen helpen met het afvoeren van zware metalen en andere gifstoffen:
Eet daarvoor regelmatig rauwe of licht gestoomde, biologische broccoli, alfalfa helpt je ook, evenals gefermenteerde knoflook en het verse of gedroogde gras van gerst en tarwe. Drink daarnaast fris water en rooibosthee die je 10 minuten in kokend water laat trekken.

Zie je? We kunnen toch iets doen. Gelukkig maar!

Heb jij nog ideeën? Laat het ons weten!

Aardse groeten van Rhea